Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή

Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή
Πανσέληνος του χιονιού Eurokinissi

Αλλάζει ο καιρός από τα βόρεια με βροχές που βαθμιαία θα επεκταθούν νοτιότερα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Αλλάζει ο καιρός από τα βόρεια με βροχές που βαθμιαία θα επεκταθούν νοτιότερα
  • Η θερμοκρασία θα πέσει κατά 6 με 7 βαθμούς κυρίως στα κεντρικά και βόρεια
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ

Την Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, μέχρι και το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά, από τις μεσημβρινές ώρες βαθμιαία στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και τα νοτιότερα τμήματα του Ιονίου. Λίγες παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ με τάση ενίσχυσης Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της, η οποία στην κεντρική και τη βόρεια χώρα θα είναι αισθητή και θα φτάσει στα βόρεια τους 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες, και την Κρήτη τους 18 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 20 βαθμούς Κελσίου.


Καιρός Αθήνα

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα , ενώ το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες στα θαλάσσια τμήματα και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, που από τις μεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28/2/1995 είχαμε 22°C μέγιστη θερμοκρασία στα Ιωάννινα και το 2012 χιονοπτώσεις σε περιοχές της Αττικής με χαμηλό υψόμετρο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version