Καιρός: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες – Πέφτει η θερμοκρασία

Καιρός: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες – Πέφτει η θερμοκρασία
Κακοκαιρία με βροχή στην Αττική Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα είναι σχετικά χαμηλή τις πρώτες μέρες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Αστάθεια στα ηπειρωτικά τοπικά έντονη
  • Η θερμοκρασία θα πέσει και θα είναι σχετικά χαμηλή τις πρώτες μέρες
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4-5 και στα νότια τοπικά τα 5-6 μποφόρ

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές σε όλα τα ηπειρωτικά, την Εύβοια και πιθανώς τις Σποράδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα το βράδυ πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και δυτικά και τα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

ΤΡΙΤΗ

Άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά, την Εύβοια, πιθανώς τις Σποράδες και πρόσκαιρα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια ηπειρωτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, την Εύβοια και πιθανώς στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα πελάγη δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά, την Εύβοια και τις Σποράδες όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Το Σάββατο τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει

Άστατος στην Αθήνα την Τρίτη. Βελτιώνεται τις επόμενες μέρες

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές μπόρες ή καταιγίδες . Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 27 βαθμούς Κελσίου . Από την Τετάρτη ο καιρός βελτιώνεται και η θερμοκρασία την Πέμπτη θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου

Άστατος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα