Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια τις επόμενες ημέρες

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια τις επόμενες ημέρες
Βροχόπτωση Eurokinissi

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες. Η πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχερός αναμένεται να είναι ο καιρός σε πολλές περιοχές της Ελλάδας τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα.

Από τη Δευτέρα του Πάσχα ο καιρός αλλάζει, καθώς αναμένονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ανέμους και πιθανόν χαλαζοπτώσεις σε ορισμένες περιοχές της χώρας.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 17-04-2023

Τη Δευτέρα του Πάσχα, στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και το βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στην ανατολική νησιωτική χώρα.

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 18-04-2023

Άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια την Τρίτη. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια πελάγη 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

Καιρός Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχή. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχές τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου .

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα