Καιρός: Yποχωρεί η αστάθεια στα βορειοανατολικά

Καιρός: Yποχωρεί η αστάθεια στα βορειοανατολικά
Παραλία Φλοίσβου Eurokinissi

Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες την Πέμπτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Γενικά βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με φαινόμενα αστάθειας στα βορειοανατολικά.     
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα φτάσει τοπικά τους 34 βαθμούς Κελσίου 
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και στα δυτικά και νότια τα 6 -7 μποφόρ

Σήμερα Πέμπτη  στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με τοπικούς όμβρους στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα νότια βαθμιαία έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 32 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 31 με 34 και  στα νησιά του Αιγαίου τους 28  βαθμούς Κελσίου.

 

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και τοπικά 5 με 6 . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη  Θεσσαλονίκη  αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανόν έντονη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός . Μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ  και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα