Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες
Εικόνα από την παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο Eurokinissi

Σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά θα κυμανθεί η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες. Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά θα κυμανθεί η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες και οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στα πελάγη, αφού δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο και τα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα δυτικά και βόρεια κυρίως ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα βορειοδυτικά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά την Τετάρτη.

ΠΕΜΠΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 4με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα