Καιρός: Ζεστός με πιθανή αστάθεια μόνο στα βορειοανατολικά την Τρίτη

Καιρός: Ζεστός με πιθανή αστάθεια μόνο στα βορειοανατολικά την Τρίτη
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Eurokinissi

Άνεμοι έως 7 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Διατηρείται ζεστός ο καιρός με τον υδράργυρο τοπικά να φτάνει τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου

  • Περιορισμένη αστάθεια μόνο στα βορειοανατολικά

  • Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο 5 με 6 και πρόσκαιρα 6 με 7 μποφόρ.

Για σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πιθανότητα όμβρων στα βορειοανατολικά ορεινά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ στο Αιγαίο τοπικά 5 με 6 και πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 37 με 39 και στα νησιά τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε τη θερμή μεταφορά αέριων μαζών το επόμενο πενθήμερο

Ξέρετε ότι: Στις 29/6/2013 εκδηλώθηκε ισχυρή καταιγίδα στην περιοχή της Λάρισας και υπήρξαν πολλά προβλήματα στον Αμπελώνα Λάρισας από ισχυρούς ανέμους κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα