Κανονικές θερμοκρασίες και αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια

Κανονικές θερμοκρασίες και αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια
Βροχή Eurokinissi

Άστατος ο καιρός σε πολλές περιοχές την Τρίτη και την Τετάρτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Την Τρίτη και την Τετάρτη θα έχουμε και πάλι άστατο καιρό σε πολλές περιοχές, κυρίως στα βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα.
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4-5 και στα νότια τοπικά τα 5-6 και πιθανόν 6-7 μποφόρ

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια κυρίως ορεινά από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5, στα κεντρικά και νότια τοπικά έως 6 μποφόρ

ΤΡΙΤΗ 16-06-2020

Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοανατολικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17-06-2020

Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, οπότε στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά καθώς και τα ορεινά της Κρήτης θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 με 7 μποφόρ, ενώ στα υπόλοιπα θα είναι νότιοι 3 με 4 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν μεταβλητοί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 18-06-2020

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και στα βόρεια ηπειρωτικά, στα ορεινά της δυτικής Ελλάδας καθώς και στο βορειοανατολικό Αιγαίο θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Με σχεδόν αίθριο καιρό το επόμενο τριήμερο η Αθήνα

Με σχεδόν αίθριο καιρό θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου

Άστατος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις και αρκετή αστάθεια. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα