Λίγες βροχές τις επόμενες ημέρες και πτώση θερμοκρασίας

Λίγες βροχές τις επόμενες ημέρες και πτώση θερμοκρασίας
ΑΡΓΟΛΙΔΑ-07082020-ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ "ΘΑΛΕΙΑ" ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ.(EUROKINISSI/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) Eurokinissi

Βοριάδες 6 με 7 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Τοπικές νεφώσεις με παροδικά φαινόμενα κυρίως στα ανατολικά και νότια

  • Θερμοκρασία σε πτώση κατά 3 με 4 βαθμούς

  • Οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες έως και 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο

Σήμερα Κυριακή στη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στη Μακεδονία τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που από αργά το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν τοπικά στα 6 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19-10-2020

 

Στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται νεφώσεις με βροχές, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στη νότια νησιωτική χώρα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΤΡΙΤΗ 20-10-2020

 

Στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στην Κρήτη και Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα περιοριστούν στο νότιο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά παροδικές νεφώσεις και βαθμιαία αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21-10-2020

 

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στο Αιγαίο και πιθανόν στα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά και θα κυμανθεί σε σχεδόν κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΠΕΜΠΤΗ 22-10-2020

 

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις στο νότιο Αιγαίο όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές, οι οποίες το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή άνοδο.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

 

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανή βροχή τη Δευτέρα . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 19 και 21 βαθμών Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα