Μελτέμι στο Αιγαίο και γενικά σχεδόν αίθριος καιρός – Άνοδος της θερμοκρασίας από Δευτέρα

Μελτέμι στο Αιγαίο και γενικά σχεδόν αίθριος καιρός – Άνοδος της θερμοκρασίας από Δευτέρα
Αίθριος καιρός Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδα

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν το πολύ τα 5-6 μποφόρ μέχρι και την Τετάρτη
  • Ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε όλη σχεδόν τη χώρα
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε τιμές πάνω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή Σήμερα Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα τα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά.

ΤΡΙΤΗ 30-06-2020 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 01-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 02-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά, κυρίως στα βόρεια, θα εκδηλωθούν όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Αίθριος καιρός στην Αθήνα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει αίθριος Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα