Ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με λίγα φαινόμενα

Ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με λίγα φαινόμενα
Αίθριος καιρός ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Λίγα φαινόμενα στα κεντρικά και βόρεια και σχεδόν αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές. Η Πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Λίγα φαινόμενα στα κεντρικά και βόρεια και σχεδόν αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ

Την Τρίτη ( Κοίμηση της Θεοτόκου) στα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, το βορειοδυτικό Αιγαίο, τις Σποράδες και την βόρεια Εύβοια, πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.


Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα νότια ηπειρωτικά. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα τους 32 με 34 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ


Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας τις πρώτες πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το μεσημέρι – απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 15/8/2004 είχαμε ισχυρές καταιγίδες σε Σποράδες και Εύβοια.
  • Το 2009 εκδηλώθηκαν πλημμύρες στη Θεσ/νίκη από πολύωρη καταιγίδα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα