Καιρός: Ο υδράργυρος θα φτάσει τους 38 βαθμούς

Καιρός: Ο υδράργυρος θα φτάσει τους 38 βαθμούς
Καλοκαίρι Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά. Ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε όλη σχεδόν τη χώρα. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό 

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν το πολύ τα 5-6 μποφόρ μέχρι το τέλος της εβδομάδος 
  • Ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε όλη σχεδόν τη χώρα 
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε τιμές πάνω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή

Σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά ορεινά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3-4 και τοπικά στο Ιόνιο 4-5 στα ανατολικά μέτριοι και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Γενικά αίθριος καιρός. Μετά το μεσημέρι στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο και από το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Αίθριος καιρός στην Αθήνα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου

Σχεδόν αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη –Την Πέμπτη αστάθεια 

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει σχεδόν αίθριος με τον υδράργυρο να φτάνει τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα