Πάσχα 2019: Άνοδος θερμοκρασίας – Τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια

Πάσχα 2019: Άνοδος θερμοκρασίας – Τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια
Σύννεφα πάνω από την Αττική Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή αλλά και για τις επόμενες μέρες.

Καλός θα είναι σε γενικές γραμμές ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα κυλήσει ο καιρός την Κυριακή και λίγους τοπικούς όμβρους στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Κατά τα άλλα οι θερμοκρασίες θα είναι καλές για την εποχή και οι άνεμοι προοδευτικά θα εξασθενήσουν στο Αιγαίο.

Μ. Δευτέρα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους, στη Μακεδονία και τη Θράκη τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες και στα δυτικά το απόγευμα. Το βράδυ στα δυτικά θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.

Άνεμοι: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο Ιόνιο 7 μποφόρ με ενίσχυση τη νύχτα. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε άνοδο.

Μ. Τρίτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Πρόσκαιρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά.

Άνεμοι: Στα δυτικά νοτιοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο στα νότια.

Μ. Τετάρτη

Καιρός: Σχετικά βελτιωμένος. Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και στα κεντρικά και νότια παροδικές βροχές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά.

Άνεμοι: Στα δυτικά νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε άνοδο.

 

Δείτε την εβδομαδιαία προοπτική του καιρού σε ένα μονόλεπτο βίντεο

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα