Πάσχα 2019: Βελτιωμένος ο καιρός - Λιακάδα και 25 βαθμούς

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠO (Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠO (Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για το Πάσχα και τις επόμενες μέρες από τον μετεωρολόγο μας Θοδωρή Κολυδά.

Την Κυριακή του Πάσχα προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και στα βορειοανατολικά όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα βόρεια νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει περιοχές γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι συγκεντρώσεις της αφρικανικής σκόνης θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις και στα ανατολικά από νότιες 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα του Πάσχα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από τις
απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις και στα ανατολικά από νότιες 4 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και πιθανόν στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά.

Την Τετάρτη (Πρωτομαγιά) προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από δυτικές διευθύνσεις και στα υπόλοιπα από νότιες 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

Την Πέμπτη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση τις βραδινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα νοτιοανατολικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πάσχα 2019: Βελτιωμένος ο καιρός - Λιακάδα και 25 βαθμούς
Πάσχα 2019: Βελτιωμένος ο καιρός - Λιακάδα και 25 βαθμούς
Πάσχα 2019: Βελτιωμένος ο καιρός - Λιακάδα και 25 βαθμούς

Δείτε την εβδομαδιαία προοπτική του καιρού σε ένα μονόλεπτο βίντεο:

Πάσχα 2019: Βελτιωμένος ο καιρός - Λιακάδα και 25 βαθμούς
Πάσχα 2019: Βελτιωμένος ο καιρός - Λιακάδα και 25 βαθμούς
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καιρός, Πάσχα
SHARE:

24Media Network