Περιορισμένη αστάθεια την Κυριακή – Ένταση από τη Δευτέρα

Περιορισμένη αστάθεια την Κυριακή – Ένταση από τη Δευτέρα
Καιρός για Αργολίδα Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα πέσει τη ερχόμενη εβδομάδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Αστάθεια στα βορειοανατολικά το Σάββατο, αλλά από την Κυριακή αστάθεια σε όλα τα βόρεια και τη Δευτέρα και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά

Η θερμοκρασία θα πέσει τη νέα εβδομάδα, αλλά παρόλα αυτά θα είναι κανονική για την εποχή

Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4-5 και στα νότια τοπικά τα 5-6 μποφόρ

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βορειοανατολικά θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-06-2020

Στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια, δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κατά 2 με 3 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-06-2020

Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που βαθμιαία θα ενταθούν και τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά, πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος καιρός, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά και τα νότια, δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

ΤΡΙΤΗ 23-06-2020

Άστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα ανατολικά και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Ύφεση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24-06-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και την Πέμπτη στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σχεδόν αίθριος καιρός την Κυριακή στην Αθήνα-Άστατος από τη Δευτέρα

Με σχεδόν αίθριο καιρό θα κυλήσει η Κυριακή στην Αθήνα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου. Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές μπόρες ή καταιγίδες.

Άστατος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μπόρες Κυριακή και Δευτέρα. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα