Περιορίζεται η αστάθεια στα βορειοανατολικά

Περιορίζεται η αστάθεια στα βορειοανατολικά
Ο Ναός Ολυμπίου Διός στην Αθήνα Eurokinissi

Σχεδόν αίθριος ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα –Ζέστη και τοπικά αυξημένη σχετική υγρασία. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Περιορίζεται η αστάθεια στα βορειοανατολικά –Σχεδόν αίθριος ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα .
  • Η θερμοκρασία λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή-Αυξημένη σχετική υγρασία
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6 μποφόρ

Την Τετάρτη στα βορειοανατολικά προβλέπονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός με πιθανότητα τοπικής αστάθειας στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 31 με 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 34 βαθμούς , στις Κυκλάδες τους 32 και στο Ανατολικό Αιγαίο τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη πιθανότητα αστάθειας το απόγευμα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα γύρω ορεινά.. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και νωρίς το πρωί στο Θερμαϊκό έως 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: στις 26/8/1966 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στην Αθήνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα