Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι

Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι
Κακοκαιρία με ισχυρές βροχοπτώσεις από το πρωί σε πολλές περιοχές της Αττικής eurokinissi

Την Παρασκευή αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ανατολικά και νότια, πιθανόν κατά τόπους έντονες τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εύβοια, στη Θεσσαλία και στο Ανατολικό Αιγαίο.

Με τοπικές βροχές θα κυλήσει αρχικά ο καιρός την Παρασκευή σε μεγάλο μέρος της χώρας, αλλά σταδιακά θα έχουμε βελτίωση του καιρού ενώ η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

 

Πάντως τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά θα σημειωθεί και πάλι παγετός.

 

 

Στον χάρτη της Βαλκανικής που ακολουθεί παρατηρούμε ότι το σύστημα που θα μας επηρεάσει αρχικά θα κινηθεί γρήγορα προς την ανατολική Μεσόγειο και έτσι ο καιρός θα βελτιωθεί βαθμιαία. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 5-6 και τοπικά στα νότια τα 6-7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 14 βαθμούς, στα δυτικά τους 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 15 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. 

 

 

Στην Αττική προβλέπεται συννεφιά έως το μεσημέρι με βροχές αλλά ο καιρός βαθμιαία θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και τοπικά 4 με 5 μποφόρ. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες βροχές αρχικά αλλά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

 

Ξέρετε ότι: Σαν σήμερα στις 15 Μαρτίου 2013 είχαμε χαλαζοπτώσεις σε Ηγουμενίτσα και Λευκάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα