Κοσμοσυρροή για τον Αντώνη Ρέμο στη Θεσσαλονίκη μετά τη μπόρα

Διαβάζεται σε 3'
Κοσμοσυρροή για τον Αντώνη Ρέμο στη Θεσσαλονίκη μετά τη μπόρα
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ EUROKINISSI

Παρά την καταρρακτώδη βροχή που έπεσε λίγο πριν από την έναρξη, ο κόσμος δεν πτοήθηκε και με ομπρέλες και αδιάβροχα περίμενε να δει τον καλλιτέχνη.

Πλήθος κόσμου έχει φτάσει από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (12/09) στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου για τα 30 χρόνια παρουσίας του στο τραγούδι.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή που έπεσε λίγο πριν από την έναρξη, ο κόσμος δεν πτοήθηκε και με ομπρέλες και αδιάβροχα περίμενε να δει τον καλλιτέχνη.

Λίγο μετά τις 21:30, ανέβηκε στη σκηνή ο αγαπημένος καλλιτέχνης για να ξεκινήσει το πρόγραμμα της συναυλίας του.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή που έπεσε λίγο πριν από την προγραμματισμένη έναρξη o κόσμος έμεινε να περιμένει τον Αντώνη Ρέμο INTIME NEWS

Μάλιστα, έχει κλείσει η παραλιακή, με τον κόσμο να κατακλύζει το χώρο κάτω από τη ΔΕΘ και το πάρκο του Ξαρχάκου, ενώ το πλήθος φτάνει μέχρι τη ΧΑΝΘ.

Όπως γράφει η Voria.gr, τα κιγκλιδώματα άνοιξαν από τους διοργανωτές στις 20:30 με τον κόσμο να σπεύδει να προσεγγίσει όσο πιο κοντά μπορεί την τεράστια σκηνή.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή που έπεσε λίγο πριν από την προγραμματισμένη έναρξη o κόσμος έμεινε να περιμένει τον Αντώνη Ρέμο INTIME NEWS

Η αποψινή συναυλία είναι μια παραγωγή μεγάλης κλίμακας, με εντυπωσιακό σκηνικό, γιγαντοοθόνες, δεκάδες κάμερες, ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και ένα μεγάλο drone show.

Στη σκηνή θα βρεθούν, μεταξύ άλλων η Μαντώ, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Θεοφάνους, οι Gipsy Kings, οι Snap, οι Mr. President, ο Κώστας Χατζής, ο Μάνος Πυροβολάκης, ο Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς και η Δέσποινα Βανδή, ενώ θα υπάρξει και αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί για τη συναυλία του Ρέμου

Στον αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων έχει προχωρήσει η Τροχαία Θεσσαλονίκης για τη μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου που διεξάγεται στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ήδη από τις 20:30 και προκειμένου να μην υπάρξει κυκλοφοριακή συμφόρηση, έχουν κλείσει οι εξής οδικές αρτηρίες:

– ο κόμβος των Δικαστηρίων προς τη Λεωφόρο Νίκης

– η Ναυάρχου Κουντουριώτου

– η Λεωφόρος Νίκης

– η Εθνικής Αμύνης από το ύψος της Τσιμισκή

– η Παύλου Μελά από το ύψος της Τσιμισκή

 

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα