Σχεδόν αίθριος καιρός την Τετάρτη με κανονικές θερμοκρασίες

Σχεδόν αίθριος καιρός την Τετάρτη με κανονικές θερμοκρασίες
Η παραλία του Αγιόκαμπου Λάρισας Eurokinissi Sports

Μελτέμι στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με περιορισμένη αστάθεια στα βορειοδυτικά ορεινά
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ στο Ιόνιο , στα ανατολικά 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ

 

Την Τετάρτη  προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανούς τοπικούς όμβρους στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 32 με 35 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 35 , στις Κυκλάδες τους 30, στο Ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αίθριος καιρός          

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις  

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε και στα γύρω ορεινά είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 12/8/2002: 44,4°C μέγιστη θερμοκρασία στο Ηράκλειο Κρήτης. — Το 2015 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στη Σκάλα Κεφαλονιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα