Καιρός: Το μελτέμι ρίχνει τη θερμοκρασία – Νέα άνοδος από την ερχόμενη Παρασκευή

Καιρός: Το μελτέμι ρίχνει τη θερμοκρασία – Νέα άνοδος από την ερχόμενη Παρασκευή
Εικόνα από την παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο Eurokinissi

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Δευτέρα αλλά και για τις επόμενες μέρες από τον μετεωρολόγο μας Θοδωρή Κολυδά.

Σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, ενώ θα επικρατήσει διάταξη μελτεμιού στο Αιγαίο, με εντάσεις όχι παραπάνω από 6 με 7 μπ. στο κεντρικό και το νότιο Αιγαίο. Υπάρχει τάση ανόδου της θερμοκρασίας του καιρού περί τους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο 9 και 10 Αυγούστου 2019. Είναι δε πολύ πιθανόν να οδηγηθούμε σε ζεστό καιρό και τον Δεκαπενταύγουστο αλλά ακόμη είναι μακριά για ασφαλείς προγνώσεις.

ΤΡΙΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά και βόρεια 3 με 5, στα ανατολικά και νότια 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από τα βόρεια. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα