Βελτιωμένος καιρός έως το Σάββατο – Βροχές από την Κυριακή

Βελτιωμένος καιρός έως το Σάββατο – Βροχές από την Κυριακή
Σύννεφα Eurokinissi

Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ στα πελάγη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός και θα έχουμε τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα στα νότια –Την Κυριακή τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια

  • Η θερμοκρασία έως το Σάββατο θα παρουσιάσει άνοδο

  • Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ στα πελάγη

Σήμερα Πέμπτη στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην Κρήτη και στις δυτικές Κυκλάδες μέχρι το απόγευμα. Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τοπικές νεφώσεις και στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-10-2020

 

Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24-10-2020

 

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Τη νύχτα η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι στα νότια πελάγη θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα ανατολικά και
νότια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25-10-2020

 

Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος καιρός, βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βόρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26-10-2020

 

Στα δυτικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση στα ανατολικά από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο ανατολικό Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από δυτικές με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα βόρεια.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

 

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 24 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 23 και 25 βαθμών Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα