Βελτιωμένος καιρός και μελτέμι στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ

Βελτιωμένος καιρός και μελτέμι στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ
Ηλιοφάνεια Eurokinissi

Κανονικές θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με περιορισμένη αστάθεια στα βορειοδυτικά ορεινά
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ στο Ιόνιο , στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ

Την Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 32 με 35 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 35 , στις Κυκλάδες τους 30, στο Ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε και στα γύρω ορεινά είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: στις 11/8/2002 είχαμε 42°C μέγιστη θερμοκρασία στο Ηράκλειο Κρήτης. Το 2012 δημιουργήθηκαν 3 υδροσίφωνες στη Χιλιαδού Ευβοίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα