Βελτιωμένος καιρός – Καταιγίδες το βράδυ στα δυτικά

Βελτιωμένος καιρός – Καταιγίδες το βράδυ στα δυτικά
Βελτιωμένος καιρός Eurokinissi

Το βράδυ καταιγίδες στα βορειοδυτικά τοπικά ισχυρές σε Βόρειο Ιόνιο και Ηπειρο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Λίγες τοπικές νεφώσεις – Στα δυτικά τοπικές βροχές που το βράδυ θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες
  • Θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι νοτιάδες στο Ιόνιο θα ενισχυθούν και θα φτάσουν το βράδυ τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ

Την Πέμπτη στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες οι οποίες από τις βραδινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα δυτικά 5 με 7 μποφόρ. Μόνο στα Δωδεκάνησα θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα βόρεια ως προς τις μέγιστες τιμές και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 26 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: στις 15/10/2002 είχαμε υδροσίφωνα στο Ηράκλειο Κρήτης. Το 2009 εκδηλώθηκαν ισχυρές βροχές με πλημμύρες στη Μεσσηνία και εμφανίστηκε υδροσίφωνας στον Μεσσηνιακό κόλπο. Υδροσίφωνας εμφανίστηκε και στα Σφακιά Χανίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα