Βελτιωμένος καιρός με νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες έως την Τετάρτη

Βελτιωμένος καιρός με νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες έως την Τετάρτη
Καλοκαιρία στην παραλία Γλυφάδας eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Το επόμενο διήμερο θα επικρατήσουν υψηλές θερμοκρασίες

  • Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς στα 6 με 7 μποφόρ στα νότια

  • Από την Πέμπτη θα έχουμε βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με μικρή πιθανότητα ασθενών βροχών το βράδυ στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και το πρωι στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Σταδιακά θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι που το βράδυ θα φτάσουν στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26-02-2020

Στα δυτικά νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά, όπου από το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, στα πελάγη 7 και από το μεσημέρι στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Η πρόγνωση του καιρού

ΠΕΜΠΤΗ 27-02-2020

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά και βόρεια ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στα δυτικά θα σταματήσουν, θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και θα εξασθενήσουν. τις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Στα ανατολικά αρχικά από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ που μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βόρεια.

Η πρόγνωση του καιρού

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-02-2020

Στα Δωδεκάνησα τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, γρήγορα όμως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση..

Η πρόγνωση του καιρού

ΣΑΒΒΑΤΟ 29-02-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Η πρόγνωση του καιρού

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις . Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 13 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη και λίγες βροχές την Πέμπτη και Παρασκευή

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη με λίγες βροχές την Πέμπτη και την Παρασκευή με θερμοκρασίες περί τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου έως την Πέμπτη και πτώση την Παρασκευή στους 12 βαθμούς Κελσίου .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα