Bελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές – Λίγες βροχές βορειοδυτικά

Bελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές – Λίγες βροχές βορειοδυτικά
Σύννεφα στην Αθήνα Eurokinissi

Στη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγα φαινόμενα. Σταδιακή βελτίωση του καιρού

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή

• Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μποφόρ

Σήμερα Τρίτη προβλέπεται βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στη Θράκη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τις πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν εξασθένηση που θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο ανατολικό Αιγαίο έως 7 μποφόρ

ΤΕΤΑΡΤΗ 06-01-2021 (ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ)

Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με σποραδικές βροχές από το βράδυ στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και αργότερα της Μακεδονίας. Οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, στα υπόλοιπα νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 07-01-2021

Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08-01-2021

Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα στα βορειοανατολικά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα νότια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 09-01-2021

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά της βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στα κεντρικά και βόρεια από βόρειες, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα παροδικά αυξημένες

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με βροχή την Τρίτη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές την Πέμπτη . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα