Υποχωρεί η αστάθεια στα ηπειρωτικά-Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες

Υποχωρεί η αστάθεια στα ηπειρωτικά-Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες
Παραλία της Αττικής Eurokinissi

Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 32 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Περιορίζεται η αστάθεια στα ηπειρωτικά 
  • Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 32 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά 
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 5 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ

Την Τετάρτη στα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά και τις Σποράδες προβλέπονται τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά και την Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι βόρειοι άνεμοι σταδιακά θα φτάσουν στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ .Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 32 και στα νησιά του Αιγαίου τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις 

Στην Αττική προβλέπονται  λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και βαθμιαία γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αίθριος καιρός 

Στη Θεσσαλονίκη Γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : Στις 8/7/2002 είχαμε ισχυρή καταιγίδα στην Αττική που προκάλεσε πλημμύρες και ανυπολόγιστες καταστροφές σε σπίτια, καταστήματα και οχήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα