Υποχωρεί η θερμοκρασία από την Κυριακή

Υποχωρεί η θερμοκρασία από την Κυριακή
Παραλία στο Ναύπλιο. Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά. Οι άνεμοι θα φτάνουν το πολύ τα 5-6 μποφόρ μέχρι το τέλος της εβδομάδος.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

•Οι άνεμοι θα φτάνουν το πολύ τα 5-6 μποφόρ μέχρι το τέλος της εβδομάδος

•Ο καιρός θα είναι ζεστός και αίθριος με αστάθεια στα βορειοδυτικά που θα ενταθεί από την Κυριακή στα κεντρικά και βόρεια

•Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε τιμές πάνω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή και θα επανέλθει σε κανονικά από την Κυριακή και μετά

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ τα ανατολικά 4 με 5 και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Στα ηπειρωτικά από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι, ενώ στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, πρόσκαιρα στο Αιγαίο και από τις απογευματινές ώρες στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και βόρεια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05-07-2020

Στη Μακεδονία, νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στη νησιωτική χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ορεινά της Κρήτης, όπου ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.


ΔΕΥΤΕΡΑ 06-07-2020 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 07-07-2020

Στα ηπειρωτικά άστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, όμως στο Ιόνιο και την Κρήτη θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βαθμιαία στα νότια από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στην ανατολική νησιωτική χώρα.

Αίθριος καιρός στην Αθήνα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος και η θερμοκρασία θα υποχωρήσει βαθμιαία στους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου

Άστατος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με αρκετή αστάθεια το επόμενο τριήμερο , με τη θερμοκρασία περί τους 30 με 32βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα