Καραμολέγκος: Δεν ήταν υπάλληλοί μου οι απαγωγείς

Καραμολέγκος: Δεν ήταν υπάλληλοί μου οι απαγωγείς
ΔΙΑΡΡΟΗ ΠΡΟΠΑΝΙΟΥ ΣΤΗ ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΦΩΤΟ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ EUROKINISSI

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση για την απαγωγή του ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος

Σε ανακοίνωσή του για την περιπέτεια που έζησε στα χέρια των απαγωγέων του, ο Μανώλης Καραμολέγκος διέψευσε τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν πως οι δράστες ήταν πρώην υπάλληλοί του.

Ανακοίνωση Καραμολέγκου

“Έζησα μια περιπέτεια, μια δύσκολη στιγμή, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους εργαζόμενους της εταιρείας, οι οποίοι πέρασαν στιγμές αγωνίας και βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό μου.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ελληνική Αστυνομία και τα στελέχη της για τη συστηματική δουλειά, την ανθρωπιά και τον επαγγελματισμό τους. Αυτή τη στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες και έχω εμπιστοσύνη ότι σύντομα θα διαλευκανθεί η υπόθεση.

Τέλος, θα ήθελα να διαψεύσω κατηγορηματικά, δημοσιεύματα που εμφανίζουν σύνδεση των δραστών με εργαζόμενους ή πρώην εργαζόμενους της εταιρείας. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είχαν εργαστεί ποτέ και ουδεμία σχέση είχαν ή έχουν με την εταιρεία μας”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο επιχειρηματίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας σε όλα τα Μεσόγεια για τον εντοπισμό των υπόλοιπων, ασύλληπτων δραστών στην απαγωγή του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αφήνουν μάλιστα να εννοηθεί πως γνωρίζουν την ταυτότητα των καταζητούμενων. Δύο απαγωγείς έχουν ήδη συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα εντός της ημέρας.

Εντός της ημέρας ενδέχεται να γίνει αναπαράσταση της απαγωγής στο σημείο της απαγωγής στην οδό Κλεισθένους και Όσσας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα