Καταδικασμένος αλλοδαπός, ο φόβος και ο τρόμος για τα περίπτερα του Πειραιά

Καταδικασμένος αλλοδαπός, ο φόβος και ο τρόμος για τα περίπτερα του Πειραιά

Σε 16 κλοπές περιπτέρων στον Πειραιά εμπλέκεται ένας Αλγερινός, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσαν έξι καταδικαστικές αποφάσεις

Έναν 50χρονο Αλγερινό, ο οποίος είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους ιδιοκτήτες περιπτέρων στον Πειραιά, συνέλαβε η αστυνομία το μεσημέρι της προηγούμενης Τετάρτης στην Αθήνα.

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε σε κατάστημα ενοικιάσεως αυτοκινήτων, όπου είχε μεταβεί για να παραδώσει το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει στα μέσα Μαΐου και χρησιμοποιούσε για τη μεταφορά των κλοπιμαίων.

Όπως προέκυψε, μαζί με έναν συνεργό του, που αναζητείται, από τις αρχές του 2013 είχαν διαπράξει 16 διαρρήξεις-κλοπές από περίπτερα στον Πειραιά, αφαιρώντας χρήματα και εμπορεύματα. Η συνολική αξία των προϊόντων που είχαν αφαιρέσει μαζί με τα χρήματα, ανέρχεται στα 80.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι σε βάρος του 50χρονου, που διέμενε παράνομα στη χώρα, εκκρεμούσαν έξι καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και χρήση πλαστών εγγράφων κατά συρροή, με συνολική ποινή φυλάκισης 57 μηνών.

SHARE:

24Media Network