Κατάληψη σε σχολείο ως αντίδραση σε ελέγχους της τροχαίας...

Κατάληψη σε σχολείο ως αντίδραση σε ελέγχους της τροχαίας...

Η τροχαία έκανε ελέγχους σε μηχανάκια που οδηγούσαν κατά κύριο λόγο μαθητές και αυτοί "απάντησαν" με κατάληψη στο σχολείο. Στο πλευρό τους και οι γονείς τους...

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Παναιτώλιο Αγρινίου, με μαθητές να προχωρούν σε κατάληψη σχολείου ως αντίδραση στην τροχαία, η οποία νωρίτερα έκανε έλεγχο σε δίκυκλα, πολλά από τα οποία οδηγούσαν αυτοί. Ερωτηματικά δημιουργεί και η συμπεριφορά των γονιών, οι οποίοι επίσης είναι κατά της τροχαίας!

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Συνείδηση", η τροχαία έκανε εκτεταμένους ελέγχους στην περιοχή και βεβαίωσε παραβάσεις σε ουκ ολίγα μηχανάκια που οδηγούσαν νεαροί μαθητές. Είτε οφείλονταν σε έλλειψη πινακίδων, διπλώματος, κράνους, άδειας είτε σε κομμένες εξατμίσεις που προκαλούν πολύ θόρυβο.

Οι μαθητές "απάντησαν", κάνοντας κατάληψη στο σχολείο ενώ οι γονείς τους άλλοι εξέφρασαν έντονες διαμαρτυρίες και άλλοι πήγαν στη τροχαία και εξέφρασαν εκεί τα παράπονα τους.

"Έχουμε πλήρη επίγνωση των καταστάσεων και ξέρουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Κομμάτι της κοινωνίας άλλωστε είμαστε και οι αστυνομικοί. Είναι λάθος να μας καταλογίζουν ορισμένοι πως λειτουργούμε ως εισπρακτικός μηχανισμός του κράτους. Αντιθέτως, είμαστε όσο πιο επιεικείς μπορούμε. Δεν είναι δυνατόν όμως να δεχόμαστε επιθέσεις από γονείς επειδή προστατεύουμε τα παιδιά τους" δήλωσε ο διοικητής της τροχαίας Παύλος Γιαννιώτης.

SHARE:

24Media Network