Κατάληψη στον Flash από φίλους του Επαναστατικού Αγώνα

Κατάληψη στον Flash από φίλους του Επαναστατικού Αγώνα

Μέλη της ομάδας συμπαράστασης των μελών του Επαναστατικού Αγώνα κατέλαβαν το στούντιο του Flash. Η αστυνομία προχώρησε σε 20 συλλήψεις. Το πρόγραμμα μεταδίδεται κανονικά (Pics)

Περίπου 25 άτομα της ομάδας συμπαράστασης στα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα κατέλαβαν λίγο πριν τις 10.30 το στούντιο του Flash κι ενώ στον "αέρα" βρισκόταν η εκπομπή του δημοσιογράφου Ν. Ευαγγελάτου.

Όπως είπαν, μέσω αυτής της κίνησης θέλησαν να δείξουν και να ενημερώσουν τον κόσμο για όσα γίνονται στην δίκη του Επαναστατικού Αγώνα, αλλά και να διαβάσουν κείμενα των κατηγορουμένων.

Τα μέλη της ομάδας "Αλλυλέγγυοι του Επαναστατικού Αγώνα" ζήτησαν να ακουστεί στον αέρα ένα cd συνολικής διάρκειας 1.30 ώρας, με επιστολές συλληφθέντων και κατηγορουμένων για τη συμμετοχή τους στον Επαναστατικό Αγώνα.

Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, στο ισόγειο του κτιρίου βρίσκονται αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Γύρω στις 12:30 το μεσημέρι, οι καταληψίες βγήκαν από το στούντιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 20 προσαγωγές, που αργότερα έγιναν συλλήψεις. Οι  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου έχει φτάσει και η δικηγόρος τους Ιωάννα Κούρτοβικ.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο προφίλ του Σπ. Χαριτάτου.

Κατάληψη στον Flash από φίλους του Επαναστατικού Αγώνα
SHARE:

24Media Network