Κλειστά για 24 ώρες τα φαρμακεία μετά το χτεσινό αδιέξοδο

ΑΘΗΝΑ-Με απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκίνησε η νέα χρονιά για τους φαρμακοποιούς, 48ωρο κλείσιμο των φαρμακείων για τις 2 και 3 Ιανουαρίου 2012.  (EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-Με απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκίνησε η νέα χρονιά για τους φαρμακοποιούς, 48ωρο κλείσιμο των φαρμακείων για τις 2 και 3 Ιανουαρίου 2012. (EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Διαβάστε για την απόφαση των φαρμακοποιών, μετά την άκαρπη συνάντηση με τον υπουργό Υγείας. Νέα συνάντηση στις 11

Κλειστά παραμένουν σήμερα τα φαρμακεία, παρά τις διαβεβαιώσεις που έλαβε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος κατά τη συνάντηση εκπροσώπων του κλάδου με τον με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λουκουρέντζο και τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Λ. Παπαγεωργόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναλυτική παρουσίαση όλων των σοβαρών ζητημάτων, όπως η καθυστέρηση πληρωμών και ζητήματα που αφορούν στο rebate, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΦΣ, Θ. Αμπατζόγλου, σημειώνοντας πως ο διάλογος θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Για το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου έχει αποφασιστεί να συγκληθεί η Γενική Συνέλευση του ΠΦΣ προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για περαιτέρω κλιμάκωση ανάλογα με τις εξελίξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί

SHARE:

24Media Network