Εργαζόμενοι κατέλαβαν το γραφείο του διοικητή στο "Γεννηματάς"

ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΑΛΥΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑ
ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΑΛΥΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΡΙΣΜΑ

Δείτε πώς απέκλεισαν οι εργαζόμενοι την είσοδο στο γραφείο του Κλειστό του προέδρου και του Δ.Σ. του νοσοκομείου "Γεννηματάς" (Vid)

Εργαζόμενοι, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του "Σωτηρία" προχώρησαν σε κατάληψη των γραφείων όπου στεγάζεται ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του νοσοκομείου "Γεννηματάς" προκειμένου να εκθέσουν τα αιτήματά τους.

Διαμαρτυρόμενοι οι γιατροί στη συρρίκνωση θέσεων εργασιών, τη μη καταβολή δεδουλευμένων για τις εφημερίες τους και στη μείωση του αριθμού των κλινών, το νοσοκομείο "Σωτηρία" θα παραμείνει σήμερα κλειστό.

Σύμφωνα με το σχετικό ψήφισμα της γενικής συνέλευσής τους, από τον περασμένο Δεκέμβριο εφημερεύουν ουσιαστικά απλήρωτοι, αφού -όπως καταγγέλλουν- δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ για εφημερίες, την ώρα που μεγάλος αριθμός νοσηλευτών, παραϊατρικού και διοικητικού προσωπικού είδε το μισθό του να μειώνεται, με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου και τις αναδρομικές κρατήσεις, σε 200-300 ευρώ το μήνα.

Αναλυτικά, τα αιτήματα που περιλαμβάνονται στο ψήφισμα έχουν ως εξής:

- Άμεση πρόσληψη των ήδη κριθέντων εδώ και μια διετία σε θέσεις ειδικευμένων ιατρών για την στελέχωση των τμημάτων του Νοσοκομείου

- Καμία μείωση του αριθμού των κλινών του Νοσοκομείου

- Αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου με μείωση των εφημεριών του

- Πληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών.

Οι γιατροί και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου θα βρίσκονται στην κλειστή είσοδο του Νοσοκομείου για να ενημερώσουν τον κόσμο, να τον κάνουν κοινωνό των προβλημάτων τους και να απαιτήσουν τη λύση τους εδώ και τώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κατέλαβαν τα γραφεία του διοικητή

SHARE:

24Media Network