24ωρη απεργία σε Μετρό και ΗΣΑΠ

Απεργία εργαζομένων στο Μετρό την Πέμπτη 24 μαρτίου 2016. Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών διαμαρτύρεται για την διαρκή υπονόμευση δομών και υποδομών, καθώς και για την στοχοποίηση των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ με ηθικό αυτουργό την πολιτική ηγεσία συγκοινωνιών.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Απεργία εργαζομένων στο Μετρό την Πέμπτη 24 μαρτίου 2016. Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών διαμαρτύρεται για την διαρκή υπονόμευση δομών και υποδομών, καθώς και για την στοχοποίηση των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ με ηθικό αυτουργό την πολιτική ηγεσία συγκοινωνιών. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό. Τραβούν χειρόφρενο Μετρό και Ηλεκτρικός. Στάση εργασίας στο Τραμ

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν σήμερα οι συρμοί του μετρό και του ΗΣΑΠ, λόγω 24ωρης απεργίας. Στάση εργασίας, από τις 10:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στο τραμ.

Η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ, ο Σύλλογος Εργαζομένων Τραμ, το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών και το Σωματείο Ηλεκτροδηγών & Λοιπών Εργαζομένων Κίνησης στη ΣΤΑΣΥ αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ) και καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στις 8 το πρωί έξω από το ΤΑΙΠΕΔ.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους, "οι αστικές συγκοινωνίες θα είναι η επόμενη δραστηριότητα, που μεθοδεύεται να παραδοθεί στα αδηφάγα ιδιωτικά, κερδοσκοπικά συμφέροντα, αδιαφορώντας για τις δραματικές συνέπειες αυτών των επιλογών για τον ελληνικό λαό». «Τα καταστροφικά σχέδια δεν θα περάσουν. Οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες θα αντισταθούμε", καταλήγει η ανακοίνωση.

Επίσης, την Τετάρτη έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στα τρένα και τον προαστιακό. Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται κανονικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Απεργίες
SHARE: