Υπόθεση ταξιτζή – ηθοποιού: “Το δικό μου πρόσωπο βγήκε στη δημοσιότητα, όχι των δύο στη Ρόδο” λέει ο 29χρονος

Υπόθεση ταξιτζή – ηθοποιού: “Το δικό μου πρόσωπο βγήκε στη δημοσιότητα, όχι των δύο στη Ρόδο” λέει ο 29χρονος
Ταξί - Φωτό αρχείου Eurokinissi

"Είναι δύο, οι οποίοι βίασαν, σκότωσαν και ομολόγησαν κι εγώ είμαι κάποιος που δεν ξέρει πως έχει βρεθεί εδώ μέσα" δήλωσε ο ηθοποιός αναφερόμενος στους προφυλακισμένους για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Την αντίθεσή του στο γεγονός ότι το δικό του πρόσωπο και τα στοιχεία του έχουν βγει στη δημοσιότητα από την αστυνομία, σε σχέση με τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, εξέφρασε ο ηθοποιός που έχει κριθεί προφυλακιστέος για τον βιασμό ταξιτζή.

“Και των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της φοιτήτριας, τα πρόσωπα είναι καλυμμένα. Μόνο το δικό μου βγήκε στη δημοσιότητα ως επικίνδυνος. Είναι δύο, οι οποίοι βίασαν, σκότωσαν και ομολόγησαν κι εγώ είμαι κάποιος που δεν ξέρει πως έχει βρεθεί εδώ μέσα” δήλωσε ο 29χρονος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Όπως είπε, είναι στο κελί είναι μαζί με άλλα τέσσερα άτομα και μαθεύτηκε το περιστατικό ξυλοδαρμού του 19χρονου Αλβανού από συγκρατούμενούς του. Ο ηθοποιός είπε μάλιστα ότι έχει καταλάβει τον έναν μήνα που βρίσκεται στη φυλακή, ότι οι συγκρατούμενοι έχουν πολύ καλό ένστικτο ως προς το αν είναι αθώος κάποιος και το τι έχει κάνει.

Ο ηθοποιός επεσήμανε ότι είναι “αθώος” και ότι η εταιρία του ταξιτζή, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του, καθώς όπως είπε: “συναντηθήκαμε μισή ώρα μετά από το σημείο που με άφησε στο πάρκο. Αν είχα ρίξει κάτι στον καφέ του, προφανώς και δε θα μπορούσε να περιφέρεται ένας άνθρωπος αναίσθητος στο πάρκο”.

Τέλος, σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών, παραδέχτηκε πως πριν από ενάμιση χρόνο έκανε σχεδόν καθημερινή χρήση. “Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η επαφή που έχω με όλα αυτά τα πράγματα είναι περίπου στον ενάμιση μήνα κι αυτό το έχω καταφέρει μόνος μου χωρίς βοήθεια”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα