Αδερφός Μαρκέλλας: “Θέλω η γυναίκα αυτή να σαπίσει στη φυλακή”

Αδερφός Μαρκέλλας: “Θέλω η γυναίκα αυτή να σαπίσει στη φυλακή”
O αδερφός της Μαρκέλλας MotionTeam

Για τις εξελίξεις της απαγωγής και ασέλγειας σε βάρος της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο αδελφός της, Χρήστος.

Για τις εξελίξεις της απαγωγής και ασέλγειας σε βάρος της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, ο αδερφός της, Χρήστος.

“Όλα αυτά που αποκαλύπτονται μου προκαλούν δέος και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το ρόλο που θα πρέπει να έχω. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι έγινε. Ούτε να περνάει από το μυαλό μου. Θέλω να σαπίσει την φυλακή. Να μην υπάρξει ξανά κανένας άνθρωπος που να μπορεί να κλέψει ένα παιδάκι στο δρόμο και να του χορηγήσει οτιδήποτε και να ασελγήσει πάνω του, άμα βέβαια είναι αλήθεια αυτά”, είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος.

Ενώ σχετικά με τη γυναίκα που ομολόγησε την αρπαγή της 10χρονης και την ασέλγεια σε βάρος της, ο αδερφός του θύματος δήλωσε πως δεν την γνωρίζει, ούτε του θυμίζει κάτι από παλιά, ενώ τόνισε ότι δεν ενημερώνεται επίσημα από τις Αρχές, αλλά από τα Μέσα Ενημέρωση, ενώ κατηγόρησε τα Μέσα ότι εξακολουθούν και δημοσιεύουν φωτογραφίες και στοιχεία της αδερφής του, χωρίς να υπάρχει πλέον λόγος και πως αυτό πρέπει να σταματήσει.

“Ανοίγω την τηλεόραση και αντικρίζω την αδερφή μου με ονοματεπώνυμο και φωτογραφίες, ενώ είναι παράνομο. Το φυσικό περιβάλλον της Μαρκέλλας είναι στη γιαγιά κι ελπίζω να μπορεί να παραμείνει σε αυτήν και να μην αλλάξει ριζικά η ζωή της”, συμπλήρωσε ο νεαρός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα