Σφαίρα χτύπησε ταξί στο Μενίδι – Γλίτωσαν από θαύμα οδηγός και επιβάτης

Σφαίρα χτύπησε ταξί στο Μενίδι – Γλίτωσαν από θαύμα οδηγός και επιβάτης
Στιγμιότυπο από περιπολικό Eurokinissi

Αδέσποτη σφαίρα χτύπησε ταξί στο Μενίδι. Ο οδηγός κράτησε την ψυχραιμία του παρότι ήταν εν κινήσει και κάλεσε την Αστυνομία.

Τυχερός ήταν μέσα στην ατυχία του ο οδηγός ενός ταξί, αλλά και ο επιβάτης του, που έτυχε χθες αργά το απόγευμα να περάσουν μέσα από το Μενίδι, όπου είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, σφαίρες να καταλήγουν σε ταράτσες, μπαλκόνια, ακόμα σε αθώους ανθρώπους από άσκοπους πυροβολισμούς που συνήθως προέρχονται από τους καταυλισμούς της περιοχής.

Καθώς ο οδηγός βρισκόταν εν κινήσει με πελάτη μέσα στο αυτοκίνητό του, στη συμβολή των οδών Αρχαίου Θεάτρου και Εθνικής Αντιστάσεως, άκουσε έναν οξύ θόρυβο στον ουρανό του οχήματός του, κράτησε την ψυχραιμία του και στάθμευσε το όχημά του. Όταν βγήκε έξω είδε στον ουρανό μία τρύπα από σφαίρα και κάλεσε την Αστυνομία στο σημείο.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν επί τόπου διαπίστωσαν πως όντως η τρύπα ήταν από σφαίρα, όμως η βολίδα που ενδεχομένως ήταν σε πορεία καθόδου, ευτυχώς δεν διαπέρασε εντελώς την λαμαρίνα, εξοστρακίστηκε και εντοπίστηκε πλησίον του οχήματος. Η βολίδα κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ενώ διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθεί από που προέρχεται ο πυροβολισμός.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα