Αδιανόητη ομολογία Βασιλείου: Είδε βιασμό και δεν έκανε τίποτα – “Δεν έχω μετανιώσει, δεν ήταν δικό μου θέμα”

Αδιανόητη ομολογία Βασιλείου: Είδε βιασμό και δεν έκανε τίποτα – “Δεν έχω μετανιώσει, δεν ήταν δικό μου θέμα”
Γιάννης Βασιλείου papadakispress

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε πως είχε δει ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου να βιάζει κοπέλα, χωρίς ωστόσο να επέμβει, πράγμα για το οποίο δεν μετανιώνει ούτε σήμερα αφού "θα έμπαινα σε ξένο γήπεδο"

Σοκαρισμένοι παρακολουθούσαν από το πλατό του “Πρωινού” τις δηλώσεις του Γιάννη Βασιλείου, ο οποίος ομολόγησε ότι ήταν παρών σε βιασμό, για τον οποίο δεν έκανε και τίποτα ώστε να τον αποτρέψει.

Ο γνωστός τραγουδιστής θυμήθηκε το εν λόγω περιστατικό που είχε εκτυλιχθεί σε παλαιότερο νυχτερινό κέντρο όπου εργαζόταν, ο ιδιοκτήτης του οποίου βίαζε μία κοπέλα στα καμαρίνια όταν ίδιος μπήκε σε αυτά για να πάρει κάποια ρούχα. Ωστόσο, δεν επενέβη, πράγμα για το οποίο, όπως είπε, δεν μετανιώνει αφού “θα έμπαινα σε ξένο γήπεδο”

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βασιλείου είπε: “Πριν από πάρα πολλά χρόνια -δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε- σε ένα μαγαζί στην παραλία -το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος-, τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: «Τι κάνεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας”.

Εν συνεχεία, ανέφερε: “Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός”.

Όπως ήταν λογικό, η συγκεκριμένη συγκεκριμένη περιγραφή συγκλόνισε το πλατό, ενώ εξόργισε τη Φαίη Σκορδά που είπε: “Δεν θέλω να σχολιάσω! Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα! Να ακούς κάτι τέτοιο και να μένεις αμέτοχος; Να φεύγεις; Να το βλέπεις και να μην κάνεις τίποτα;”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα