Αδιανόητο περιστατικό στο Βόλο: Τραυμάτισε σκύλο με βέλος

Αδιανόητο περιστατικό στο Βόλο: Τραυμάτισε σκύλο με βέλος
volos ert

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δράστης που τραυμάτισε κρίσιμα σκύλο με βέλος - Στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να σκοτώσει το ζώο.

Αναβολή για το αυτόφωρο ζήτησε και πήρε ο δικηγόρος του δράστη που τραυμάτισε με βέλος ένα σκύλο στην κοιλιά, αναφορικά με την πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορία της οπλοχρησίας.

Σε ό,τι αφορά την κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη της κακοποίησης του ζώου ζήτησε και πήρε τριήμερη αναβολή για να απολογηθεί ο πελάτης του, σύμφωνα με πληροφορίες της ert Βόλου.

Ο 33χρονος που φέρεται να μην έχει καμία επαγγελματική δραστηριότητα είχε προσπαθήσει και άλλη φορά να σκοτώσει το ζώο γι΄αυτό και οι ιδιοκτήτες είχαν τοποθετήσει κάμερες στην αυλή, ενώ κατ΄ επανάληψη είχαν παραπονεθεί στην οικογένειά του για τη στάση του, αλλά όπως υποστηρίζουν, δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση.

Στο σπίτι του βρέθηκε το τόξο μετά από τις καταγγελίες της ιδιοκτήτριας του ζώου. Η ίδια είχε βρει τον σκύλο της, στην αυλή του σπιτιού της να αιμορραγεί με το βέλος να είναι καρφωμένο 20 εκατοστά στα σπλάχνα του στις 16 Νοεμβρίου.

Ο σκύλος αναρρώνει αλλά η κατάστασή του είναι ακόμα κρίσιμη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα