ΑΕΚ: Μήνυση κατά Κούγια

ΑΕΚ: Μήνυση κατά Κούγια
Ο Αλέξης Κούγιας Eurokinissi Sports

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατάθεσε μήνυση κατά του Αλέξη Κουγια για όσα εκείνος ανέφερε εναντίον εκείνης και του διοικητικού ηγέτη της Δημήτρη Μελισσανίδη, περί "εγκληματικής οργάνωσης".

Μήνυση κατά του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, κατέθεσε σήμερα το πρωί, μέσω της δικηγόρου της ΑΕΚ, κυρίας Ελλη Ρίζου, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, για τα όσα δήλωσε την περασμένη Παρασκευή εναντίον της Ένωσης και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, όπως τονίζεται από το περιβάλλον της ομάδας, αυτή θα είναι απλώς και μόνο η αρχή των νομικών ενεργειών στις οποίες θα προβεί η Ένωση καθώς θα ακολουθήσουν και αγωγές στα αστικά δικαστήρια και από την ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σύμφωνα με το Sport24, από την πλευρά της ΑΕΚ, συνήθως αποφεύγεται ο σχολιασμός των λεγομένων του Κούγια και έχει προτιμήσει την νομική οδό κατά καιρούς.

Το ίδιο θα κάνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση και όπως χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ, “θα τον κυνηγήσουμε μέχρι τέλους με όποιο άλλο νόμιμο και ένδικο μέσο υπάρχει για αυτές τις πρωτοφανείς και συκοφαντικές δηλώσεις περί εγκληματικης οργάνωσης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα