“Αγανακτισμένοι” και οργισμένοι με την αστυνομία

“Αγανακτισμένοι” και οργισμένοι με την αστυνομία
29-6-2011-ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ-ΨΗΦΙΣΗ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Εξηγήσεις από τους αστυνομικούς για τη στάση τους στις συγκεντρώσεις της Τετάρτης ζητούν οι "Αγανακτισμένοι". η ΕΛΑΣ έβγαλε το φράχτη. Νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Πανό με όσους ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο (Vids)

Παρά τα χθεσινά επεισόδια και την αλόγιστη χρήση βίας της αστυνομίας οι “Αγανακτισμένοι” δίνουν για ακόμα μία ημέρα το “παρών” στο Σύνταγμα. Πάνω από 8.000 πολίτες στην Αμαλίας.

Αν και η ατμόσφαιρα στην περιοχή είναι αποπνικτική, εξαιτίας των χημικών που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά τη χθεσινή συγκέντρωση, οι «Αγανακτισμένοι» αναδιοργανώνονται εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην εφαρμογή του Μνημονίου και του εφαρμοστικού νόμου του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Οι πολίτες που έχουν συγκεντρωθεί φωνάζουν συνθήματα κατά των πολιτικών και του Μεσοπρόθεσμου και έχουν αναρτήσει πανό με τα ονόματα όσων το ψήφισαν.

Το κλίμα για τους αστυνομικούς είναι πολύ βαρύ. Οι “Αγανακτισμένοι” τους κατηγορούν για τη στάση τους και τους ζητούν το λόγο για όσα έγιναν την Τετάρτη.

Σε αντίθεση με τις άλλες ημέρες τα συνθήματα κατά της αστυνομίας είναι πολύ περισσότερα σε σχέση με αυτά για τους πολιτικούς.

Ωστόσο, σε μία ένδειξη καλής θέλησης, η αστυνομία αφαίρεσε το φράχτη ο οποίος υπήρχε στη Βασ. Σοφίας, μπροστά από τη Βουλή. Εκεί τώρα βρίσκεται μόνο μία δύναμη αστυνομικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα