Η μεγάλη μέρα των "Αγανακτισμένων"

Η μεγάλη μέρα των "Αγανακτισμένων"
ICON

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη πανευρωπαϊκή κινητοποίηση "Αγανακτισμένων" πολιτών. Άνθρωποι από όλη τη χώρα καταφθάνουν στην πλατεία Συντάγματος. Εκτιμήσεις για συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων ατόμων. Το NEWS 247 θα σας μεταδώσει τον παλμό των συγκεντρώσεων με Live εικόνα, βίντεο και φωτογραφίες (Vids)

Μετά από 11 ημέρες κινητοποιήσεων οι "Αγανακτισμένοι" πολίτες είναι έτοιμοι για τη μεγάλη συγκέντρωση της Κυριακής στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής κινητοποίησης.

Το NEWS 247 θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό με Live εικόνα όλα όσα συμβαίνουν στην πλατεία Συντάγματος, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, όπου θα γίνουν ανάλογες συγκεντρώσεις.

Με λεωφορεία, πλοία και τρένα χιλιάδες αγανακτισμένοι καταφθάνουν στην πρωτεύουσα για το μεγάλο τους ραντεβού, το πανευρωπαϊκό ραντεβού την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος με σκοπό να ξεπεράσουν κατά πολύ τις 100.000 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί την προηγούμενη Κυριακή.

Οι αγανακτισμένοι και από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης έχουν ήδη ναυλώσει πλοία και κατευθύνονται στο λιμάνι του Πειραιά για να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση της Κυριακής.

Άνεργοι, φοιτητές, γυναίκες με μωρά, ακόμα και ηλικιωμένοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στη σημερινή συγκέντρωση κατά των μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης.

Στο σημερινό πανευρωπαϊκό ραντεβού θα συμμετάσχουν και πάλι οι μοτοσυκλετιστές, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει μηχανοκίνητης πορεία και την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών, οι συγκεντρωμένοι θα ξεπεράσουν σίγουρα τις 100.000 που είχαν μαζευτεί στο Σύνταγμα στην προηγούμενη πανευρωπαϊκή κινητοποίηση στις 29 Μαΐου, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο και για μισό εκατομμύριο άτομα που θα "πνίξουν" τους δρόμους της πρωτεύουσας.

Κινητοποιήσεις θα έχουμε όμως και σε όλη την Ευρώπη, με νέους στη Γαλλία, την Αγγλία και άλλες χώρες να οργανώνονται μέσω του Facebook και να ετοιμάζονται να κατακλύσουν τις πλατείες και τους δρόμους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αγανακτισμένοι - Ελλάδα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

12η ημέρα αγανακτισμένων πανευρωπαϊκή κινητοποίηση

SHARE:

24Media Network