Αγία Βαρβάρα: Πυροβολούσε από την ταράτσα του σπιτιού του και ανέβασε βίντεο στα social media

Αγία Βαρβάρα: Πυροβολούσε από την ταράτσα του σπιτιού του και ανέβασε βίντεο στα social media
Περιπολικό της ΕΛΑΣ eurokinissi

Συνελήφθη ένας 35χρονος Έλληνας στην Αγία Βαρβάρα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Απεικονιζόταν σε βίντεο να πυροβολεί στον αέρα από ταράτσα κτηρίου.

Συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, στην Αγία Βαρβάρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ένας 35χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία σχετικά με βιντεοληπτικό υλικό που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο άνδρας πυροβολούσε στον αέρα από την ταράτσα κτηρίου.

Στο πλαίσιο έρευνας και ανάλυσης πληροφοριακών δεδομένων ταυτοποιήθηκε ο 35χρονος ως ο εικονιζόμενος στο βίντεο και σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καραμπίνα, με ενσωματωμένη διόπτρα σκόπευσης, 5 φυσίγγια, αεροβόλο τυφέκιο όπλο, με ενσωματωμένη διόπτρα σκόπευσης, αεροβόλο πιστόλι, με γεμιστήρα κι ενσωματωμένο λέιζερ στόχευσης, περίπου 900 μεταλλικά φυσίγγια αεροβόλου όπλου, 17 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, περίπου 250 μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου όπλου, στιλέτο-σουγιάς και ελβετικός σουγιάς, τσεκούρι, καθώς και δύο αμπούλες αεροβόλου όπλου.

Τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα