Άγιο Φως: Αναχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία για τα Ιεροσόλυμα

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΥΜΦΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΥΜΦΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ EUROKINISSI

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου αναχώρησε η ομάδα που έχει επιφορτιστεί με την παραλαβή του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα. Αναλυτικό πρόγραμμα της άφιξης του Αγίου Φωτός

Αναχώρησε στις 7.00πμ η ελληνική αντιπροσωπεία, η οποία θα παραστεί στην Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός, στον Πανάγιο Τάφο, στα Ιεροσόλυμα.

Η ελληνική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη και τους: Όλγα Γεροβασίλη, Κυβερνητική Εκπρόσωπο, Αθανάσιο Μπούρα, Βουλευτή - Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας, Ανδρέα Μιχαηλίδη, Βουλευτή -Υπεύθυνο της Βουλής των Ελλήνων στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας, Λευτέρη Κρέτσο, Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, τον Εκπρόσωπο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας, κ.κ. Θεολόγο και τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα, Αρχιμανδρίτη Δαμιανό θα μεταβεί στον Ναό της Αναστάσεως για την Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός και θα το μεταφέρει στην Ελλάδα.

Η άφιξη της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Διεθνή Αερολιμένα “Ελ. Βενιζέλος” στην Αθήνα υπολογίζεται στις 18.00 και στο  Διεθνή Αερολιμένα “Μακεδονία” στη Θεσσαλονίκη στις 21.00.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της ελληνικής αντιπροσωπείας:

Άγιο Φως: Αναχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία για τα Ιεροσόλυμα

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε, το Άγιο Φως θα μεταφερθεί σε 17 σημεία σε όλη την Ελλάδα με ειδικές πτήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το Άγιος Φως θα ταξιδέψει αεροπορικώς σε 17 μέρη της Ελλάδας

SHARE:

24Media Network