Άγιος Δημήτριος – Βίντεο ντοκουμέντο: Ραντεβού ανηλίκων για ξύλο

Άγιος Δημήτριος – Βίντεο ντοκουμέντο: Ραντεβού ανηλίκων για ξύλο

Ραντεβού για ξύλο έδωσαν νεαροί έξω από σχολείο στον Άγιο Δημήτριο. Βίντεο τους δείχνει να πλακώνονται, με τους υπόλοιπους να παρακολουθούν και να καταγράφουν.

Όλο και περισσότερα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με συμπλοκές νεαρών εντός κι εκτός σχολικών χώρων.

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρών από μέλη συμμορίας στη Λ. Βουλιαγμένης το βράδυ της περασμένης Κυριακής που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό δύο παιδιών, βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στην επιφάνεια η ΕΡΤ, δείχνει την άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων έξω από σχολείο στον Άγιο Δημήτριο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο της συμπλοκής που συνέβη πριν από μερικές ημέρες, οι νεαροί κατέγραψαν τα βίαια επεισόδια και ανέβασαν σχετικό υλικό από την συμπλοκή στο διαδίκτυο. Οι νεαροί, όπως έγινε γνωστό, έκλεισαν ραντεβού έξω από σχολικό συγκρότημα στον Άγιο Δημήτριο.

Οι γείτονες που άκουσαν τη φασαρία κάλεσαν την αστυνομία. Ο καυγάς προσωρινά σταμάτησε, αλλά όπως ενημέρωσαν οι νεαροί μέσα από τα social media έδωσαν ραντεβού για ξύλο σε άλλο σημείο κάποια άλλη ημέρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα