Άγιος Παντελεήμονας: Κακοποίηση τριών ανηλίκων – Ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια

Άγιος Παντελεήμονας: Κακοποίηση τριών ανηλίκων – Ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια
Παιδική κακοποίηση Getty Images/iStockphoto

Τρια ανήλικα παιδιά ζούσαν μαζί με κατσαρίδες και ποντίκια, ενώ φέρεται να έχουν πληγές από αυτά, σύμφωνα με καταγγελία από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συγκλονίζει η καταγγελία από το “Χαμόγελο του Παιδιού” για τρία ανήλικα παιδιά, τα οποία ζούσαν στον Άγιο Παντελεήμονα κάτω από συνθήκες απόλυτης παραμέλησης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού σε ανάρτησή του στο Twitter, τα τρία παιδιά μεταξύ τριών και εννέα ετών βρέθηκαν να ζουν μαζί με κατσαρίδες και ποντίκια.

Συνελήφθησαν ο σύντροφος και η μητέρα τριών παιδιών, ηλικίας από τριών έως εννέα ετών, ελληνικής καταγωγής, τα οποία ζούσαν κάτω από τραγικές συνθήκες.

Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Οι άνθρωποι του “Χαμόγελου του Παιδιού” μεταφέρουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες», δήλωσε νωρίτερα στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, ενώ προσέθεσε πριν από λίγο: «Τα παιδιά είναι τώρα στο νοσοκομείο Παίδων μαζί με ανθρώπους μας».

“Μετά από αναφορά το Χαμόγελο του Παιδιού από τον Φεβρουάριο βρέθηκα παιδιά 3,4 και 9 χρονών σε φρικτή παραμέληση , ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά, οι άνθρωποι μας τους προσφέρουν την φροντίδα και μεταφέρονται στο νοσοκομείο ΚΓ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα