Άγιος Παντελεήμονας: Στον εισαγγελέα ο άνδρας που κρατούσε όμηρο την σύντροφό του

Άγιος Παντελεήμονας: Στον εισαγγελέα ο άνδρας που κρατούσε όμηρο την σύντροφό του
Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα ΙΝΤΙΜΕ

Εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο άνδρας που χθες κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του σε διαμέρισμα και απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία.

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο άνδρας που το βράδυ του Σαββάτου (01/01) κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του στο διαμέρισμά του στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το περιστατικό ομηρίας συνέβη την Πρωτοχρονιά στην οδό Αλκιβιάδου 55. Ο δράστης είχε μεταβεί στο διαμέρισμα της πρώην συντρόφου του όπου με απειλή μαχαιριού την πήρε από εκεί και την μετέφερε στο δικό του διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και την κρατούσε όμηρο.

Ο άνδρας από την Αίγυπτο απειλούσε να ανατινάξει το διαμέρισμα και όλη την πολυκατοικία με μία μπουκάλα υγραερίου που κρατούσε στα χέρια του.

Ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο και εκκένωσαν εγκαίρως όλη την πολυκατοικία, ενώ στο σημείο μετέβηκε και διαπραγματευτής.

Εισέβαλαν στο διαμέρισμα 2ου ορόφου, ακινητοποίησαν με αστραπιαίες κινήσεις τον άνδρα και τον συνέλαβαν, ενώ απελευθέρωσαν και την πρώην σύντροφό του από την Βουλγαρία που την κρατούσε όμηρο. Η γυναίκα που έζησε τρομακτικές στιγμές στα χέρια του είναι καλά στην υγεία της.

Ο δράστης που συνελήφθη οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών όπου εξετάστηκε για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα