Αγνοείται 18χρονη Χανιώτισσα – Ώρες αγωνίας για την οικογένεια

Αγνοείται 18χρονη Χανιώτισσα – Ώρες αγωνίας για την οικογένεια
Flashnews.gr

Η κοπέλα έφυγε για να συναντήσει έναν άνδρα που γνώρισε μέσω διαδικτύου και έκτοτε αγνοείται. Η οικογένειά της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί της ή με τις αρχές.

Ώρες αγωνίας βιώνει η οικογένεια μιας νεαρής κοπέλας από τα Χανιά, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από το βράδυ της Πέμπτης.

Την τελευταία φορά που η 18χρονη Μαριάννα Ράλλη μίλησε με τους οικείους της ήταν νωρίς το βράδυ: Από τα όσα μέχρι τώρα έχουν γίνει γνωστά, η νεαρή μίλησε με τον πατέρα της, ωστόσο από τη μεταξύ τους στιχομυθία τίποτα δεν προμήνυε την πρόθεσή της να εξαφανιστεί.

Στη συνέχεια, μόλις η κοπέλα έμεινε μόνη, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και έφυγε αφήνοντας πίσω ένα σημείωμα στους γονείς της στο οποίο τους ζητά να μην επικοινωνήσουν μαζί της και κάποια στιγμή η ίδια θα επικοινωνούσε μαζί τους. Έκτοτε αγνοείται η τύχη της.

Όπως δήλωσε ο πατέρας της στο Flashnews.gr, η αγωνία της οικογένειας για το παιδί τους είναι μεγαλύτερη όχι μόνο γιατί δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται αλλά γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα φέρεται να επικοινωνούσε μέσω ίντερνετ με κάποιον άγνωστο άνδρα, τον οποίο ήθελε να συναντήσει. Oι γονείς της δεν ήταν θετικοί σε αυτό καθώς κανείς δεν ήξεραν πραγματικά ποιος είναι ο διαδικτυακός φίλος της κοπέλας και αν ήταν πραγματικά αυτός που δήλωνε.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση τόσο στη 18χρονη όσο και σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τους ίδιους ή τις αρχές.

Η υπόθεση δηλώθηκε στην αστυνομία.  Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της κοπέλας δόθηκαν από την ίδια την οικογένεια προς δημοσιοποίηση.

Flashnews.gr

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα