Αγωνία για πατέρα και κόρη. Εξαφανισμένοι εδώ και 6 μέρες

Αγωνία για πατέρα και κόρη. Εξαφανισμένοι εδώ και 6 μέρες

Τουλάχιστον δύο μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής έχουν καταλήξει στις Αρχές. Πατέρας και κόρη Ρωτούσαν το βράδυ εκείνο για να βρουν τον δρόμο τους (Pics+Vid)

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης, που παραθέριζαν με την οικογένειά τους στην Ηλεία,  και έχουν χαθεί και αγνοούνται εδώ και 6 ημέρες από την περιοχή.

Πατέρας και κόρη, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, είχαν μεταβεί στην Αγία Μαρίνα Δουνέϊκων για να ανάψουν ένα κερί. Στην εκλλησία τους είχαν δει και έκτοτε αγνοούνται. Δύο μαρτυρίες από την περιοχή, που κατέληξαν στις Αρχές, αναφέρουν πως, βράδυ πλέον και στα 5 χλμ. από την Αγία Μαρίνα, πιθανότατα ο Λοϊζίδης με την κόρη του σταμάτησαν δυο φορές και ρώτησαν κατοίκους της περιοχής για να βρουν τον δρόμο του γυρισμού.

 

Αν και εξετάζεται η πιθανότητα αυτή να έχασαν τον δρόμο του γυρισμού, ωστόσο πρόκειται για πεδινό σημείο, δεν υπάρχουν χαράδρες ή κάτι παρόμοιο και οι Αρχές με τις ερευνές τους θα τους είχαν εντοπίσει μέχρι σήμερα, όπως επισημαίνουν, εάν τουλάχιστον είχαν παραμείνει στην ίδια ή την ευρύτερη περιοχή.

Πρόσθετα, ερευνήθηκαν και από την Πυροσβεστική τα αρδευτικά κανάλια που βρίσκονται όμως σε πολύ μεγαλύτερη απόσταση από το σημείο, αλλά και αυτά δίχως αποτέλεσμα. Στο σπίτι τους στο Ίλιον δεν έχουν φανεί και τα 24ωρα συνεχίζουν να παιρνούν βασανιστικά για τους συγγενείς των αγνοουμένων.

Η σχετική ανάρτηση του Omnibus alert αναφέρει για την Ελένη:

“Η Ελένη Λοϊζίδου, 44 ετών, εξαφανίστηκε στις 16/07/16 από τις Γούβες Ηλείας. Η Ελένη αγνοείται μαζί με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο Λοϊζίδη, 68 χρόνων, ύστερα από προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στις Γούβες (κοντά στην κοινότητα των Δουνέικων της Ηλείας). Επέβαιναν σε γκρι Hyundai Accent με αριθμό κυκλοφορίας ΙΜΝ 6084. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω προβλημάτων υγείας. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707. Διευκρινίζεται ότι η αναδημοσίευση των σχετικών δεδομένων επιτρέπεται αποκλειστικά με σκοπό την εύρεση και για όσο διάστημα διαρκεί η αναζήτηση”.

Το αντίστοιχο Silver Alert για τον πατέρα της  αναφέρει:

“Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή των Δουνέικων Ηλείας. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα