“Αγόρια στο Ντους”: Καταρρακωμένη και φοβισμένη από τις επιθέσεις η εκπαιδευτικός

“Αγόρια στο Ντους”: Καταρρακωμένη και φοβισμένη από τις επιθέσεις η εκπαιδευτικός

Η εκπαιδευτικός-θεατρολόγος, που έγινε στόχος επιθέσεων από μερίδα του ΜΜΕ, καλείται να διαχειριστεί μία ιδιαίτερα δυσάρεστη κατάσταση για την ψυχολογία της.

Σε ιδιαίτερα δυσάρεστη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η θεατρολόγος-εκπαιδευτικός που πρόβαλλε την ταινία “Αγόρια στο Ντους” σε τάξη δημοτικού σχολείου.

Ο τεράστιος θόρυβος που ξέσπασε γύρω από την υπόθεση και το εξώδικο (!) που έλαβε από την οικογένεια μαθητή ο οποίος φέρεται να μη βίωσε ευχάριστα την παρακολούθηση της ταινίας, προκάλεσε τεράστια απογοήτευση αλλά και φόβο στην εκπαιδευτικό.

Η θεατρολόγος θεωρεί ότι έκανε καλά τη δουλειά της, κάτι που άλλωστε προκύπτει και από το ρεπορτάζ. Πρόβαλλε στα παιδιά μία ταινία απολύτως κατάλληλη για προέφηβους, μία ταινία η οποία μάλιστα έχει βραβευτεί για την ποιότητά της.

Επέλεξε, επίσης, την ταινία από τη σχετική πλατφόρμα του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου η οποία, όπως γράφαμε και την Πέμπτη, έχει χρηματοδοτηθεί τόσο από το ΕΣΠΑ όσο και από εθνικούς πόρους του Υπουργείου Παιδείας.

Το ανελέητο κυνηγητό από τα media είναι επίσης κάτι που καλείται να διαχειριστεί η εκπαιδευτικός και δεν της είναι καθόλου ευχάριστο.

Φαίνεται πάντως ότι όσοι επιχείρησαν να την στοχοποιήσουν πέτυχαν το σκοπό τους, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, αφού η θεατρολόγος βιώνει μία από τις πιο άσχημες περιόδους της ζωής της και αυτό επειδή έκανε απλά τη δουλειά της.

Εννοείται ότι και η ίδια θα επιχειρήσει να προασπίσει νομικά τα συμφέροντά της και να αμυνθεί, οργανωμένα, στις επιθέσεις που δέχεται.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα