Άγρια καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας – Οδηγός επιχείρησε να εμβολίσει αστυνομικούς

Άγρια καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας – Οδηγός επιχείρησε να εμβολίσει αστυνομικούς
Περιπολικό της Αστυνομίας. Φωτό αρχείου. Eurokinissi

Νέα καταδίωξη και μάλιστα με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας, όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έκαναν σήμα για έλεγχο, σε όχημα το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να τους εμβολίσει.

Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς, αλλά και την προσπάθεια οδηγού να εμβολίσει αστυνομικούς, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει ώστε να πραγματοποιήσουν έλεγχο.

Ο οδηγός, αντί να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να εμβολίσει τους αστυνομικούς, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανένας από αυτούς. Μάλιστα, πιο πριν οι αστυνομικοί είχαν παρατηρήσει ότι ο οδηγός είχε παραβιάσεις συνεχόμενους κόκκινους σηματοδότες και έμπαινε ανάποδα σε μονόδρομους.

Σε εκείνο το σημείο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του OPEN, ξεκίνησε καταδίωξη από τον Άγιο Παντελεήμονα, με τους αστυνομικούς μάλιστα να ανοίγουν πυρ κατά του αυτοκινήτου. Η καταδίωξη συνεχίστηκε στα στενά για αρκετή ώρα, ωστόσο ο οδηγός κατάφερε να ξεφύγει.

Από την αστυνομία θεωρείται θέμα ωρών η ταυτοποίηση του οχήματος, ώστε να ξεκαθαρίσει αν είναι κλεμμένο ή όχι.

Υπενθυμίζεται πως, την περασμένη Παρασκευή, σημειώθηκε παρόμοιο περιστατικό και πάλι στο κέντρο της Αθήνας, όταν, ΙΧ, μετά από καταδίωξη, εμβόλισε υπηρεσιακή μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να πυροβολήσει για να ακινητοποιήσει τον οδηγό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα